Zorg en wonen bij Huize Henricus


Zorg en wonen op een bijzondere locatie

Zorg en wonen huize-henricus-bijzonder-thuis

Zorg en wonen bij Huize Henricus is echt bijzonder. Als bewoner krijg je een thuis op een bijzondere locatie. Bij ons ligt de nadruk op kwaliteit en op jouw talent. Woon je bij ons dan beschik je over een eigen douche en wc, en 24 uur zorg per dag.  Je krijgt hulp van onze professionele krachten, bestaand uit een leuk en enthousiast team. Het personeel is gediplomeerd en heeft veel ervaring.

Naast zorg en wonen bieden wij je unieke dagbesteding zoals bijvoorbeeld op onze houtwerkplaats, dierverzorging, tuin en atelier.

Alle bewoners hebben een eigen douche en toilet. Bijna iedereen heeft een eigen sleutel. Op de begane grond is de gezamenlijke huiskamer, de eetkamer en de uitstekende keuken van Huize Henricus. Bewoners en begeleiders koken iedere avond voor en met elkaar en eten vervolgens ook samen.
huize-henricus-woonkamer

Dagroutine zorg en wonen Huize Henricus

 

Op doordeweekse dagen gaan de meeste bewoners werken Dat kan bij een eigen werkgever of het kan een vorm van dagbesteding zijn.

Sommige bewoners gaan naar de dagbesteding op Huize Henricus en weer anderen gaan met de taxi naar dagbestedingslocaties elders.

In het weekend is er tijd voor hobby’s. Zorg en wonen is bij Huize Henricus goed geregeld. 

Heb je een verstandelijke beperking en of psygische problematiek? En, wil je ook bij ons komen wonen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Vanaf 1 maart hebben wij weer plek voor een nieuwe bewoner. Lees verder >>>

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide