Woonplek voor bewoner met verstandelijke beperking

Duifje Huize Henricus

Er is bij Huize Henricus plaats voor een nieuwe bewoner met verstandelijke beperking

Wegens vertrek van een bewoner per 1 maart 2016 zoeken wij een nieuwe bewoner met een verstandelijke beperking (leeftijd vanaf 23 jaar) binnen onze kleinschalige woon/werkvoorziening Huize Henricus. In Huize Henricus wonen nu 10 mensen met een beperking. De leeftijd van de bewoners varieert van 23 tot ongeveer 68 jaar.

Heb je een verstandelijke beperking, maar wel enige vorm van zelfredzaamheid? En, beschik je over een redelijke communicatie? Dan is er misschien een mogelijkheid dat jij onze nieuwe bewoner wordt. De nieuwe bewoner krijgt de beschikking over een mooi appartement met ruime woonkamer en aparte slaapkamer. Binnen het eigen appartement zijn douche en toilet aanwezig.

Zorg wordt geleverd vanuit je PGB. De huur en servicekosten kunnen worden gebudgetteerd vanuit je Wajong.

In Huize Henricus zijn we gewend om veel dingen samen te doen en te ondernemen. Maar iedereen heeft de mogelijkheid om veel privé te zijn. Binnen Huize Henricus is 24 uur per dag groepsleiding aanwezig.

Vanuit Huize Henricus worden 9 dagdelen dagbesteding per week aangeboden. Je kan kiezen uit:

  • Houtwerkplaats/dieren en tuinonderhoud;
  • Atelier/kunst en creativiteitsontwikkeling.

Ben jij of je vertegenwoordiger/familielid geïnteresseerd in de woonplek en wil je graag de mogelijkheid bespreken om binnen onze woon/werkvoorziening een plek te verwerven? Neem dan contact op met Ingrid of Peter van Donselaar (zorgondernemers), telefoon 06-50900060 of 0591-760020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*